سفیر جمهوری اسلامی ایران
اطلاعيه ها
پيوند هاي مهم
 
 
 
 
 
اداره كل ارزيابي و نظارت وزارت امور خارجه
معافیت تحصیلی دانشجویی

مدارک لازم:

  • تکميل يک برگ پرسشنامه درخواست معافيت تحصيلي (نمونه شماره 9)
  • اصل شناسنامه عکس دار مشمول و دو نسخه تصوير تمام صفحات
  • اصل گذرنامه معتبر و دو نسخه تصوير تمام صفحات
  • اصل مدرک اقامت معتبر و دو نسخه تصوير تمام صفحات
  • اصل مدرک ديپلم دبيرستان و دو نسخه تصوير آن
  • گواهي اشتغال به تحصيل در دانشگاه معتبر و رشته مورد قبول وزارتخانه هاي علوم ، تحقيقات و فنآوري يا بهداشت، درمان و آموزش پزشکي متضمن تاريخ شروع و پايان، رشته و مقطع تحصيلي و ريز نمرات واحدهاي گذرانده شده با مهر و امضاء دانشگاه
  • يک قطعه عکس 3 * 2 رنگي (پشت نويسي شده) با زمينه روشن و تمام رخ مشمول
  • نام و نام خانوادگي، نشاني و تلفن يکي از بستگان مشمول در ايران جهت پيگيري امور

توضيحات:

  • به منظور پيگيري و اخذ معافيت تحصيلي ، مدارک مورد اشاره پس از تاييد بخش دانشجويي نمايندگي مي بايست از طريق بستگان (حسب نوع رشته پزشکي يا غير پزشکي) متقاضي تحويل يکي از وزارتخانه هاي علوم ، تحقيقات و فنآوري يا بهداشت، درمان و آموزش پزشکي گردد.
  • بستگان متقاضي پس از دريافت معافيت مزبور مي بايست آن را به اداره امور دانشجويي و بورسها - وزارت امور خارجه تحويل تا به نمايندگي مربوطه ارسال گردد.
  • بخش دانشجويي نمايندگي به محض وصول معافيت، مراتب را در اسرع وقت به اطلاع متقاضي خواهد رساند.

صفحه اصلي | تقویم | سرود ملی | رواديد الكترونيك | اطلاعات تماس | تماس با ما | گالری تصاویر | نقشه سایت | جستجو